Известие

Collapse
No announcement yet.

предпазител (бушон) на бенз. помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предпазител (бушон) на бенз. помпа

Здр колеги въпроса ми е следният:някой знае ли кой е предпазителя (бушона) на бензиновата помпа на алфа 156/2.0ТС/155кс/98г
    Интересувам се защото преди време си сложих ГИ и вчера ми свърши бензина,трябваше да паля аварийно на гас.До тук добре,вс нормално,НО като се замислих бензиновата помпа работи ,нищо че няма бензин и добре че бензиностанцията беше наблизо,щото нали знаете какво става когато помпата работи без бензин - СПИРА ДА РАБОТИ (след ~10-15 мин) Та мисълта ми беше ако пак се случи това да си дръпна бушончето докато стигна до бензиностанция за да си заредя бензин,че да не "окончим" бензиновата помпа.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Te тука ти е книжката. Страница 142 и после 147. На самата кутия на бушоните също си пише кое за какво е.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ED%E8%E6%EA%E0
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ма недей я кара само с 4-5 литра бензин че ша я окотиш скоро.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

абе по принцип не я карам с 4-5л бензин,ама тогава ме ядосаха едни баварки и ... , бая се отплеснах ама аванта не пускам на такива трошляци(според мен де) ,та за това беше дилемата )
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
        X